Voces Caelesti

Toen veel culturele activiteiten stil kwamen te liggen in maart 2020, wilde ik tóch dat (koor)muziek zou blijven klinken. En gelukkig ben ik hierin niet de enige. Met een groep van zestien zangers zingen we op 1 november drie motetten van J.S. Bach via een livestream op YouTube. Maurits Bunt begeleidt het dubbelkoor en de algehele leiding staat onder Sander van den Houten.


Magna Musica

Op de foto ziet u Magna Musica in actie in de Sint Annakapel van Kampen tijdens één van de Kerstconcerten in december 2019. Het projectkoor staat onder mijn leiding en de groep zangers bestaat uit maximaal twaalf personen. In december stonden Christmas Carol arrangementen van de King’s Singers op het programma. Het streven is om twee projecten per jaar uit te voeren op hoog niveau. Tijdens de zes tot tien repetities werken we aan klankkleur, interpretatie, uitspraak etc. Altijd al in een kleine groep willen zingen met veel uitdaging? Meld je bij mij aan voor een auditie.

 

Hervormd Jeugdkoor IJsselmuiden

Vanaf oktober 2020 dirigeer ik het Hervormd Jeugdkoor van IJsselmuiden. Wat een feest is het om de heldere kinderstemmen te horen op woensdagavond. We zingen geestelijke liederen, psalmen, liederen van Sela en nog veel meer. Ben je zes jaar of ouder? Kom meezingen van 18.30 tot 19.30 in de Dorpskerk van IJsselmuiden. Klik hier voor meer info.

 

TOP koor

Met veel plezier dirigeer ik sinds januari 2018 het TOP-koor  iedere maandagmiddag van 14.15 tot 16.00 in de kapel van de Amandelboom. Zij zingen verschillende stijlen; klassieke werken van Mozart, Bach en Schubert, Nederlandstalige muziek, geestelijke liederen. Voor ieder wat wils. De naam TOP betekend Tot Ons Plezier! En dat is het zeker!

Wilt u meezingen, een concert met ons organiseren of ziet u andere mogelijkheden? Neem contact met mij op.

 

V.E.G. Nijverdal

Vanaf december 2018 dirigeer ik het kerkkoor van de Vrije Evangelische Gemeente in Nijverdal. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige, geestelijke liederen. De repetities liggen momenteel stil i.v.m. de maatregelen rond Covid-19. Normaal gesproken zijn de repetities op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 in de ‘Leerkamer’ bij de kerk. Van harte welkom!

 

Viva Voce 

In Raalte dirigeer ik het Rooms Katholiek Jongeren Kerkkoor verbonden aan Parochie het Heilig Kruis. De repetities liggen momenteel stil i.v.m. de maatregelen rond Covid-19, maar normaal gesproken repeteren we iedere woensdag van 20.00 tot 22.00 in het parochiecentrum van de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing. We zingen een breed repertoire; van klassieke werken tot populaire muziek; alles komt voorbij. Voor meer info zie de website.