DSC_0180

 

 

 

 

Op 20 juni 2015 behaalde ik mijn D-diploma praktijk in de Emmaüskerk van Sommelsdijk (Goeree-Overflakkee), na veel inspirerende lessen van Elly Bakker.

 

Muziek leren; daar heb je heel je leven iets aan! Geen enkele ouder heeft er spijt van zelf deze kennis te hebben. Wat houd je tegen om ook jouw kind muzikale rijkdom mee te geven?!

 

Lesgeven: daar word ik blij van.  Wil jij in een ensemble spelen, les krijgen of een concert geven waarbij nog een blokfluitist mist: bel of mail me.

 

Muziek is zo belangrijk! Je spreekt een taal vol emotie die in ieder land begrepen wordt. Muziek is een medicijn, muziek is passie, muziek is liefde, muziek is gevoel, muziek is ademen, muziek is leven.

Donne di Musica logo
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vanaf 2018 is Donne di Musica bezig om repertoire op te bouwen en op te treden op mooie locaties, zoals IJsselvliedt in Wezep, Sint Annakapel in Kampen, Synagoge in Dalfsen, Catharinakapel Harderwijk etc. Froukje Hummelen en Joalien van den Houten hebben als duo een doorstart gemaakt en zullen binnenkort tuinconcerten verzorgen in Hattem.

Meer info via de contactpagina en via de agenda zie je wanneer en waar we optreden. Tot snel.

 

 

 

11055372_643921042404473_5252563774321583318_n

Blokfluitles

Blokfluitles “regels”

  • Plezier tijdens de les vind ik heel belangrijk
  • Iedere les heb je je blokfluit, schriftje, potlood, notenbalkpapier en de lesmethode bij je
  • Je krijgt een klein beetje huiswerk op, want het is belangrijk om ook thuis te oefenen op de blokfluit, zodat je meer plezier krijgt in het bespelen van het instrument
  • Afmelden voor een les kan gebeuren, maar alleen bij ziek melden vóór 9.00 diezelfde dag wordt de les niet mee berekend op de factuur
  • Als ik mijzelf afmeld i.v.m. ziekte of andere omstandigheden, wordt het lesgeld teruggestort
  • Iedere periode wordt de mogelijkheid aangeboden om een les in te halen
  • In principe zijn de lessen gelijk aan het schooljaar. Wil een leerling eerder stoppen met blokfluitles, dan moet dit een kwartaal van tevoren worden aangegeven